2021-07-15 07:43:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A boldogságból annyi juthat neked, amennyit a saját lelkéből másokra árasztani tudsz

Napi horoszkóp július 15-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint pompás nap áll előtted. Kiváló alkalom ez összejövetelek szervezésére, társasági életre, borozgatásra, táncra perdülésre. A társad is vond be a tervezésbe, programokba. Ideje, hogy kicsit romantikázzatok.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Vigyázz, hogy kivel hogyan beszélsz. És arra is, hogy mit mondasz el neki. Talán bánt téged egy főnöki kritika, de ne a szomszéd munkatársának panaszold ezt el. A kritika kevésbé bántó, mint az intrika, ami szövődhet a szóbeszédből.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ismét nagyon hullámzó a kedélyed. Hol a fellegekben érzed magad, máskor meg, mintha a béka feneke alatt lennél. A valóság persze valahol középen van. A pénzügyek ne adjanak okot arra, hogy lehordd a családtagjaidat.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha mindenkinek meg akarsz felelni, aki a környezetedben van, az könnyen a saját egészséged rovására mehet. Kedvesen, de egyértelműen magyarázd meg nekik, hogy mennyire számíthatnak tőled. Meg fogják érteni.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Minden pillanat új döntéshelyzet, s ezzel új jövő elé állít minket. Ez a mai napra fokozottan érvényes az Oroszlánoknak. Sok múlik azon, hogy meglátod-e a konfliktusokban rejlő lehetőségeket. Higgy a jóban!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kísért a múlt. Mintha újra és újra meg kellene élned elmúlt dolgokat. Talán nem zártál le valamit teljesen, azért kell vele újabb kört futnod. Bármi is az oka, most már járj (magadban) a végére.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A boldogságból annyi juthat neked, amennyit a saját lelkéből másokra árasztani tudsz. Ha másokra nevetsz, visszamosolyognak rád, és ettől még jobb lesz a kedved. Próbáld ki!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma a szokottnál is vonzóbb vagy, és ez meg fog látszani az emberi kapcsolataidon. Csak úgy hemzsegnek körülötted azok, akik a megbecsülésedre, netán a kegyeidre vágynak. Örülj a helyzetednek, de ragaszkodj az egy igazhoz!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Komor kedvvel telve vágsz bele a napba. De hamarosan felderülhet a kedved, mert az életedbe beléphet egy különleges ember. Állj elé nyitott szívvel lélekkel. Ha mogorva arcot vágsz, talán meg sem történik, aminek kellene.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Egyrészt a szerencse kegyeltjének érezheted magad, másrészt viszont túl nagy felelősséget is róhatnak most rád a csillagaid. Az rajtad múlik, hogy vállalod-e a megmérettetést. Félő azonban, hogyha kihagynád, később megbánnád.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Minden jó csak addig tart, amíg megbecsülik. Erre gondolj, ha úgy érzed, valamit veszítesz a jelenlegi helyzeteddel. Talán csak az unalom teszi, hogy másra vágysz. Vagy ami még rosszabb, egy ismerős rossz példája...

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Remek megérzéseid vannak, amik azt is megsúgják, ha egy helyzet végkimenetele bizonytalan, vagy veszélyes. Már csak az a dolgod, hogy a megérzéseire hallgass, ne mások kissé felületes és elhamarkodott tanácsaira!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: